Woontip: verlicht je huis niet met prullaria maar met planten

0
692

Ik ben onlangs verhuisd naar mijn eerste zelfstandige woning. Zoals gewoonlijk rennen mijn ouders naar buiten om te helpen met de verhuizing en taken. Zoals gebruikelijk neemt mijn moeder de leiding. Ze lijkt zich ervan bewust dat ze momenteel haar jongen op een vlot de zee van onafhankelijkheid in duwt, weg van de veilige volwassen haven, vanwege het feit dat alles ideaal moet zijn. 'Alle wandvlakken moeten wit zijn', stelt ze. 'Dat is een neutrale tint, daar kan je niet omheen. Als je iets anders wilt, kan dat constant.' Kan er geen pin tussen krijgen.

Een onpersoonlijke air bnb-sensatie

We zijn momenteel een paar dagen verder en ook mijn huis is af. Bij kennissen kopen we zowel een prachtige kast als een bank. Toch voelt het nog niet als huis. De muren zijn smetteloos wit, het meubilair sterk maar een beetje saai, evenals de New York City-poster die mijn moeder eigenlijk aan de muur heeft gehangen, voelt ook niet echt vertrouwd aan. Waarschijnlijk omdat ik eigenlijk nog nooit in New York City ben geweest. Mijn huis is onpersoonlijk. Het ziet eruit als een gewoon lucht-bnb-huis. Ik krijg kansen en eindigt ook om mijn woning een beetje te vullen. Schildert met 'Huis is waar het hart is', glazen potten met mooi zand en diverse andere comfortabele prullaria. Toch haalt een vriend me op het laatste moment over om het niet te doen. Hij zegt dat ik alleen maar een groot aantal kamerplanten nodig heb.

Een huis vol planten voor binnen

Kamerplanten brengen veel meer leven en ook comfort dan saaie snuisterijen. Een huisvensterbank vol met vegetatie is overal een plezierig gezicht. De hoeken van de kamer zijn bovendien ideaal voor veel kamerplantenschaduw. Ik ben overtuigd en ook hij verwijst me naar een website vol kamerplanten op Wout.com. Een verscheidenheid aan milieuvriendelijke vrienden vindt u hieronder. Elk met een gedetailleerde samenvatting en exacte aanwijzingen over hoeveel zon, water en warmte het beste zijn voor de specifieke kamerplanten. Ze kwamen vandaag opdagen en ik weet nu zeker dat ik de juiste optie heb gekozen. Mijn woning is niet meer kaal en ook onpersoonlijk. Het wemelt van de kamerplanten die ik zelf heb uitgekozen die bij mij passen. Met een beetje hulp van Wout.com is het ook heel eenvoudig om ze actief te houden. Koop op dit moment gewoon die bizarre New York City-poster!