Mijn dag

0
4482

Mijn

routine begint vroeg in de ochtend. Mijn alarmsysteem gaat net zo goed af als ik daar nog 5 minuten blijf liggen. Dan gaat mijn 2e alarmsysteem af en ook ik ga naar buiten. Ik kijk op mijn telefoon naar berichten om te zien of er wereldwijd iets bijzonders is gebeurd. Daarna ga ik naar de badkamer en ook douche. Ik krijg gekleed en doe mijn make-up en ga naar beneden. Daarna pak ik een kop koffie en maak ik ontbijt. Ik scroll een tijdje over het web en daarna ga ik mijn tanden poetsen. Ik neem de auto en ga naar mijn werk.

Via de grijze passages

Op mijn werk loop ik door de lange saaie gangen. Dan valt me ‚Äč‚Äčiets op. Wat ook een beetje beter kan op kantoor. De gangen zijn saai met afschuwelijke schitterende lichten. Zo ging ik naar besled.nl om LED-lampen te overwegen. Hieronder vond ik leuke indelingslampen die goed passen in de gangen. Ik dacht dat de passages ook een prachtige tint zouden krijgen in plaats van grijs. Dus daar begon ik ook mee om te gaan.

Naar het werk

Ik begon de muren te schilderen met collega's, dit werk was snel gedaan omdat we voldoende collega's hadden die het niet erg vonden om te helpen om punten een beetje extra plezierig te maken. Daarna ben ik met een andere groep op internet gaan kijken om die LED-lampen te overwegen. Er kwamen dus verschillende standpunten naar voren. Niemand wilde die lampen in magazijnstijl op kantoor, dus hebben we ze snel gewist. Er waren echter mooie lampen die goed aan de muur konden hangen. Ze passen bovendien perfect bij de gloednieuwe wandoppervlakken. Dus zijn we snel begonnen met de aanschaf ervan. Dit was allemaal heel eenvoudig met de geautomatiseerde website. Betaal gemakkelijk met concept, paypal of laadpas en klaar. Wacht dan gewoon op de distributie. Die, volgens de website, ook binnenkort zal verschijnen.

Creatief zijn

Na deze klusjes keerde ik terug naar mijn woonplaats. Het was een effectieve dag. Ik ging schoonmaken, het was een puinhoop en ik moest ook nog wassen. Toen alles klaar was, ging ik kijken wat ik voor het avondeten zou maken. Ik had niet veel meer in mijn koelkast. Om ervoor te zorgen dat dat de volgende dag boodschappen was. Nu moest ik gewoon creatief zijn met wat ik had. Ik had een beetje meer kip en pasta. Ik dacht dat ik dat zeker zou maken en mijn eigen rode pesto zou maken en het zou ook geweldig moeten zijn.