Geen pijnlijke voeten meer

0
716

Goed schoeisel aantrekken is een voldoening die veel dames waard zijn. Leuke schoenen met goede hakken zijn niet alleen mooi, maar ze geven ook veel voldoening en vertrouwen. Er zijn echter ook nadelen aan het gebruik van deze pompen. Namelijk dat je in een mum van tijd pijnlijke voeten hebt. Elke dame kent de drang om je schoenen uit te doen na een avondje stappen en ervoor te kiezen om op blote voeten te lopen. Maar dit is natuurlijk onveilig. Er zijn zeker manieren om ervoor te zorgen dat je geen pijnlijke voeten meer hebt. In dit korte artikel bespreken we hoe je geweldige schoenen kunt gebruiken zonder voortdurend pijnlijke voeten te hebben.

Het juiste product

De eerste stap is om alleen pumps te krijgen die zijn gemaakt van suède en leer. Dit zijn beide materialen die zich naar de voet zullen vormen en daardoor ook ondraaglijke stressplekken vermijden. Tegelijkertijd is het ook een product dat ademt en daardoor is de kans op vieze geurtjes bovendien een stuk kleiner.

Platformpompen

Veel dames die de hele dag pumps dragen, hebben aan het eind van de dag een branderig gevoel in de rondingen van hun voeten. Dit komt meestal omdat ze een slanke zool in de pomp hebben. Kies je voor pumps met een dikkere single, zoals een systeemzool, dan heb je meer steun en dat geeft een veel prettiger gevoel.

Gebruik schoenspanners

Schoeiselbomen zijn handige hulpmiddelen om zowel de maat als de maat van de schoen te spannen. Merk je dat je nieuwe pumps eigenlijk net iets te smal zijn? Daarna kun je de maat oprekken met een schoenspanner. Hetzelfde geldt ook voor de maat. Het kan zeker pijn doen als je spiksplinternieuwe schoenen zijn ingelopen als ze net iets te klein zijn. Want geval kan een schoenenboom helpen.

Neem ander schoeisel mee

Nog een slimme tip is om gewoon een grotere tas mee te nemen met ruimte voor een extra paar zeer comfortabele schoenen. U kunt dan aan het eind van de dag of een avondje uit gewoon van schoenen wisselen en comfortabeler schoeisel aantrekken. Je kunt er ook voor kiezen om toch comfortabeler schoeisel te dragen. Comfortabele schoenen kunnen bovendien glamoureus zijn. Denk bijvoorbeeld aan Veja tennisschoenen. Deze groene Veja sneakers dames zijn minimalistisch, zowel vrouwelijk als stijlvol. Ideaal als je van plan bent om comfortabel schoeisel aan te trekken zonder dat ze niet meer vrouwelijk en sexy zijn. Ze zijn onder andere volop verkrijgbaar bij Van Arendonk.