Een videospel samenstellen COMPUTER: zo doe je dat!

0
480

Als je met tieners in huis woont, zal vroeg of laat zeker een videogameCOMPUTER nodig zijn. Daar kun je als ouder eigenlijk niet vanaf blijven. Voor de tieners van vandaag zijn online videogames de match van rondhangen op de weg in het verleden. Het hele sociale leven van onze tieners gebeurt online. Dat is even wennen voor ons moeders en vaders van verschillende generaties. Zelf had ik veel moeite met het idee dat die spelen zeker ooit mijn woonplaats zouden betreffen. Wekken ze geen geweld op? Zullen mijn kinderen niet die vreemde geeks worden die niet meer weten hoe ze in werkelijkheid met mensen moeten omgaan? Ik zorg ervoor dat ik niet de enige mama's en papa's ben met dat soort zorgen. Maar ik zal niet de enige ouder zijn die merkt dat pc-gaming onze jeugd voorbereidt op een leven dat volledig gericht is op sociale netwerken. De goede manieren zijn nu divers, de club van goede vrienden is online en ook de videospelletjes die ze met elkaar hebben, zijn ook verschillend. Je verlangt niet zo graag naar je kind, wat doe je? U spreekt net zo goed met uw kind als hij normaal gesproken zijn eigen pc-gamingCOMPUTER wil samenstellen om er zeker van te zijn dat hij kan deelnemen met zijn goede vrienden. En jij gaat mee, want dat hoort bij deze tijd. Tijd dus voor deze cruciale acquisitie.

Computer voor videogames: hoe doe je dat precies?

Mijn jongen wilde zelf een computer voor videogames bouwen. Hij was er nu eigenlijk achter gekomen hoe dat eruit zou zien. Ik wilde hem niet verlaten, maar het budgetplan was zeker niet onuitputtelijk. Toch bleek het waardevol om op de kennis van mijn zoon te kunnen rekenen. Hij was er zeker al maanden diep in verdiept. Het budgetplan was mijn limiet en daarbinnen kon hij zijn gaming COMPUTER maken. Als complete leek vroeg ik hem waar hij op let bij het kopen. Mijn zoon legde uit dat het uiterst belangrijk is dat je begrijpt welke videogames je het meest waarschijnlijk gaat spelen en ook precies wat je nodig hebt. Hij wilde extra schijfruimte en een groter werkgeheugen dan gebruikelijk. Toch zijn er tal van andere alternatieven waaruit u kunt kiezen, zoals een grafische kaart en een effectieve cpu. Niet dat ik herken wat dit allemaal inhoudt, maar mijn kind besprak het moeiteloos.

gewoon spelen

Met mijn uitgavenplan en ook zijn begrip begonnen we online te zoeken en dus creëerde mijn kind zijn ideale videogame-pc. Hij kan zich momenteel weer online aansluiten bij zijn goede vrienden. Maar ik stuur hem ook af en toe uit. Sociaal zijn op het computersysteem is leuk en essentieel, maar dat geldt ook voor lichaamsbeweging en ook voor mensen die echt voldoening schenken. Dit is precies hoe de twee generaties opnieuw geïntegreerd zijn!